Δευτέρα, Μαΐου 19, 2008

Δωράκια από τη Nike στο Attica!

Πρωτοποριακή καμπάνια από τη Nike στο Attica που σας συστήνω ανεπιφύλακτα αν είστε κοντά και αν θέλετε να κερδίσετε μπάλες ή τσάντες Nike! Λοιπόν – περνάτε έξω από τη βιτρίνα του Attica, ανοίγετε το Bluetooth στο κινητό σας, σας έρχεται μήνυμα με τον τυχερό κωδικό σας, ανεβαίνετε πάνω στον 5ο στο Nike corner και εκεί παίζετε στο κιόσκι που υπάρχει το Nike παιχνίδι.

Hint – εάν είστε γυναίκα, μη μασήσετε – παίξτε οπωσδήποτε γιατί η τσάντα είναι τέλεια. Απλά τραβήξτε και τον φίλο σας ή τον ξάδερφο σας ή κάποιον άντρα τέλος πάντων μαζί, για να ξέρει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις. Για να καταλάβετε, εγώ ήξερα ότι ο Rooney παίζει στο διαφημιστικό της Nike γιατί είναι και ιδιαίτερη φάτσα, και επίσης σαφώς ήξερα ότι τα ρούχα της σειράς Τ90 ήταν φτιαγμένα από dri–fit (no brainer – και τα ρούχα μας για το τρέξιμο από το ίδιο είναι φτιαγμένο) αλλά κόλλησα στην ερώτηση σε ποια ομάδα παίζει ο Fernando Torres που φοράει το Total 90 Laser II (αν σας πέσει αυτή η ερώτηση παίζει στη Liverpool και όχι στη Barcelona και ας έχει ισπανικό όνομα – άντρες μη φωνάζετε – τουλάχιστον ξέρω τον Rooney!).

Τέλος πάντων, μετά από πολύ φωνή και παρακάλια, η απάντηση ήρθε από έναν πιτσιρίκο πίσω μου που περίμενε και αυτός να παίξει και μάλλον αποφάσισε ότι αν δεν ξεφορτωθεί την τρελή μπροστά του δε θα παίξει σήμερα, οπότε γι αυτό σας λέω να σύρετε κάποιον άντρα μαζί σας. Εγώ πάντως τώρα έχω την ωραία τσαντούλα μου και ελπίζω και ο πιτσιρίκος να κέρδισε και αυτός γιατί του χρωστάω... :-)

Υ.Γ. Μπείτε εδώ: http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootball/en__EMEA/index.html αν θέλετε να πάτε διαβασμένοι για τις ερωτήσεις...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι πότε είναι ο διαγωνισμός; Ξέρεις;

Unknown είπε...

Μέχρι τέλος του μήνα νομίζω... Και αν πάτε κολήστε τη μύτη σας στη βιτρίνα για να λάβετε το μήνυμα στο κινητό σας γιατί πρέπει να είστε κοντά! :-p

Ανώνυμος είπε...

Τελειώσαν τα δώρα νωρίτερα και δεν έχει πια ;(