Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2008

26ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθήνας και αγώνες δρόμου 10 και 5 χλιμ.

Και το ΄λεγα εγώ ότι είμαι γεννημένη για μεγάλα πράγματα… απλά έπρεπε να μεγαλώσω για να αποδειχθεί! Λοιπόν σήμερα ανακοινώθηκε ότι βγήκα πρώτη… :-) Ναι ναι ακριβώς – καλά ακούσατε, πρώτη!

Και εξηγώ αμέσως: Η ομάδα δεν λένε όλοι ότι είναι τόσο ισχυρή όσο το πιο αδύναμο μέλος της; Επίσης δεν λένε όλοι ότι η επιτυχία της ομάδας βασίζεται στην προσπάθεια όλων; Για αυτό λοιπόν σας λέω - βγήκα πρώτη στα 10 χιλιόμετρα γιατί η ομάδα στην οποία συμμετείχα δηλαδή η ομάδα του Runner κατέλαβε στη σχετική γενική κατηγορία την 1η θέση στον αγώνα των 10 χλμ.. Επίσης κατέλαβε την 1η θέση στον αγώνα των 5 χλμ. και την 2η θέση στον Μαραθώνιο.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσοι συμμετείχαμε στην συγκεκριμένη ομάδα και συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους δρομείς που συμμετείχαν στον συγκεκριμένο αγώνα. Το περιοδικό πάντως για άλλη μια φορά μας ευχαριστεί για τη συμμετοχή μας με την ομάδα του RUNNER, καθώς η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά σε κάθε ένα από εμάς (για μένα λένε – μην ξεχνιόμαστε). Χάρη στην μαζική συμμετοχή μας καταφέραμε φέτος να ανεβούμε στο βάθρο!

Πρόσκληση από το περιοδικό Runner

Προσκαλούμε όλα τα μέλη της Runner’s Team στην Εκδήλωση Βραβεύσεων των Ομαδικών Κατηγοριών που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» για να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας και για την παραλαβή του αναμνηστικού σας διπλώματος.

Υ.Γ. Δεν ζω σε άλλο κόσμο και βλέπω τι γίνεται αυτές τις ημέρες γύρω μας. Δεν σχολιάζω όμως γιατί ειλικρινά δεν έχω λόγια και επίσης σχολιάζουν πολλοί άλλοι οι οποίοι έχουν καλύτερη γνώση από εμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: